RESTAURACE

 

PIVOVAR Hubertus Kácov

Adresa: V Podskalí 6, 285 09 Kácov

TEL.: 327 324 692
                        

RESTAURACE Šalanda v areálu pivovaru Hubertus Kácov

Otevírací doba:

 
pondělí 11–24
úterý 11–24
středa 11–24
čtvrtek 11–24
pátek 11–24
sobota 11–24
neděle 11–24

 

TEL.: 327 324 692

Naše pivovarská restaurace Šalanda je nově obohacena o skvělou kuchyni. Kromě specialit z blízkého uzenářství tu teď můžete ochutnat i naše vlastní lahůdky. Náš kuchařský mistr Vám denně od 11 do 15 hod. nabízí široké spektrum hotových jídel především z tradičních českých kuchařek a po patnácté hodině si můžete pochutnat i na minutkové kuchyni. To vše v porcích, které zasytí a za ceny, které Vám nezruinují rodinný rozpočet. Neváhejte přijít ochutnat a pochutnat si! A pokud budete sledovat sekci aktuality, můžete čas od času pivovarskou kuchyni ochutnat také při speciálních příležitostech, jakými jsou zvěřinové či vepřové hody. 

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ!!! Od 1. 1. 2016 zákaz vstupu se psy!

 

 

 

 

 

RESTAURACE Weststar  Roadhouse

Adresa: Nerudova 853, Uhlířské Janovice PSČ 285 04 okres Kutná Hora

TEL.: 327 542 930

Otevírací doba:

PO zavřeno

ÚT-NE 17:00-22:00

Nabídka Weststar Roadhouse:

  • Restaurace
  • Ubytování    
  • Bowling

 

 

 

 

 

STATEK VE DVOŘE

Adresa: Benátky 1, Úžice - Benátky, 28506 okres Kutná Hora

TEL.: Ing. Jaroslav Obermann    +420 602 107 172
         Ing. Helena Obermannová  +420 603 430 671

 

Otevírací doba: PO – ÚT : ZAVŘENO

                      ST – ČT : 11:00 – 21:00 hod

                      PÁ – SO:  11:00 – 23:00 hod

                      NE :         11:00 – 21:00 hod

 

Rodinný statek, kde již s několikaletou zkušeností pořádají manželé Obermannovi pořádáme oslavy a svatby na přání, provozujeme restauraci a také ubytování. Vybudovali zde i galerii a jsou obklopeni kouzelnou přírodu, krom toho, že točí i výborně chlazenou "Plzeň!" Preferují osobní přístup a rodinnou atmosféru. Každou akci berou manželé jako individuální záležitost.

 

 

 

 

 

RESTAURACE  U  Libora

Adresa: Gen. Vedrala Sázavského 420, 285 06 Sázava

TEL.:327 321 665, 603 520 070

Otevírací doba:

PO- ČT, NE 11:00-23:00

PÁ- SO 11:00-1:00

 

Hospoda U Libora v Sázavě je vyhlášená nejen mezi vodáky, ale také mezi místními. V restauraci s tankovým Kozlem a dalšími pivy Plzeňského Prazdroje na čepu totiž mají pivo rádi a skvěle se o ně starají. Od začátku května se U Libora čepuje nově také nefiltrovaný a nepasterovaný ležák s kvasnicemi – Velkopopovický Kozel Kvasničák. Dvě zaměstnankyně restaurace U Libora se mohou pyšnit titulem Mistr výčepní pro Prahu a její východní okolí, kde Blanka Šaichová a Michaela Janovová skončili na skvělém třetím místě.

 

 

 

 

 

 

RESTAURACE Sázavská  taverna  (Sázavský ostrov)

Adresa: Sázava 394, 285 06 Sázava

TEL.: 702 029 934

Otevírací doba:

PO-ČT, NE 8:00-23:00

PÁ-SO 8:00-24:00

 

 

Rekreační areál Sázavský ostrov ve městě Sázava čítá více než 60 tisíc čtverečních metrů a najdete ho v krásném přírodním prostředí Středního Posázaví (45 km jihovýchodně od Prahy, exit 34 z dálnice D1). Nabízí stále se rozšiřující škálu možností zábavy jak zájemcům o kulturní vyžití nebo posezení u grilu či otevřeného ohniště, tak třeba sportovním nadšencům, maminkám s dětmi, školám, školkám, firemním skupinám, náhodným příchozím či zájemcům o zdravý životní styl.Hosté i návštěvníci určitě ocení přímo v areálu nejen oblíbenou restauraci, množství sportovišť a atrakcí na volný čas, ale i další možnosti, jak strávit příjemný den či nezapomenutelnou dovolenou.

 

 

 

 

 

 

RESTAURACE Pod Hradem

Adresa: Český Šternberk 13, 257 26 Český Šternberk

TEL.:608 046 674

Otevírací doba:

PO, ÚT zavřeno

STŘ, ČT, NE-11:00-22:00

PÁ, SO 11:00-23:00

 

Nově Vám nabídneme točenou opočenskou zmrzlinu, za její kvalitu jsme byli ohodnoceni ZMRZLINÁŘ ROKU 2015. Každý rok bude pro nás výzvou ke zlepšování služeb pro cyklisty. Můžete si u nás odpočinout, pobavit se a občerstvit se. Máme pro vás nejen speciální menu pro cyklisty (lehké a chutné) a velký výběr nealkoholických nápojů, ale i základní informační materiály o Posázaví, s nimiž se můžete vydat po cyklostezkách překrásnou krajinou.

 

 

 

 

 

Dvůr Pecínov

Adresa: Pecínov čp. 1, 256 01 okr. Benešov

 

 

 

 TEL.: 605 904 034

 

Dvůr Pecínov je hotelový komplex v srdci krásné přírody necelých 6 km od Benešova u Prahy. Restaurace s pestrou nabídkou tradičních domácích pokrmů je otevřena denně a její šéfkuchař Martin Havel je šampion mnoha evropských kulinářských soutěží. Hoteloví hosté mají možnost ubytování ve stylových pokojích zařízených ve  viktoriánském stylu, či ve vkusně vybavených bezbariérových pokojích určených zejména pro rodiny s dětmi. Pro hosty areál nabízí široké možnosti sportovního vyžití - jsou zde 3 tenisové kurty, 2 bowlingové dráhy a plně vybavená posilovna. S areálem je také neodmyslitelně spojen chov koní, v posledních letech zejména chov koně fríského s jeho mírnou povahou. Je možné domluvit jak výukové lekce tak rekreační vyjížďky do přírody. Dvůr Pecínov je také ideálním místem pro vaši svatbu, jsme schopni zajistit celou svatbu na klíč včetně obřadu. Pro firemní klientelu nabízíme profesionální technikou vybavený sál pro 350 osob. Naši přední devizou je individuální přístup při organizaci firemních akcí i svateb. Hotel stojí 6,6 km od zámku Konopiště       

 

RESTAURACE  Špejchar  v areálu  Dvora  Pecínov

 

Otevírací doba restaurace :

PO-ST- ZAVŘENO

ČT, NE- 11:00-22:00

PÁ, SO- 11:00-23:00

 

 TEL.: 730 598 109

Restaurace Špejchar zve své návštěvníky do stylového prostředí s vynikající domácí kuchyní, o kterou se stará šéfkuchař Martin Havel se svým týmem.

Šéfkuchař Martin Havel patří mezi uznávané odborníky ve svém oboru. Za své dlouholeté působení v gastronomii získal bezpočet ocenění v českých i evropských kulinářských soutěžích. Mezi jinými je držitelem zlaté a bronzové medaile na mezinárodním klání Interhoga Norimberk a držitelem zlatého řádu Magdaleny Dobromily Rettigové.

Pracoval jako šéfkuchař ve velkých tuzemských hotelech (Esplanade v Mariánských Lázních, Park Holiday Praha-Benice) a vyhlášených restauracích, ale i jako osobní kuchař.